Ügyfélszolgálat: +36 1 445 1300 iroda@ultranet.hu 6722 Szeged, Mérey utca 12.
Cégünkről
Szolgáltatások
Ajánlatkérés
Megrendelés
Kapcsolat
Irattár
Viszonteladóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
E-mail cím:
Jelszó:

Kapcsolat

Kapcsolat

Amennyiben fel szeretné venni cégünkkel a kapcsolatot az alábbi lehetőségek közül választhat:

Telefonon:

Telefon: +36 1 445 1300

Tájékoztatjuk, hogy cégünk nem üzemeltet telefonos ügyfélszolgálatot, telefonon pusztán csak új ügyfeleink részére kínálunk felvilágosítást djícsomagjainkról illetve a rendelési lehetőségekről. Hibabejelentésre, ügyfélszolgálati ügyintézésre emailben van lehetőség az iroda@ultranet.hu címre küldött emailben, összhangban Általános Szerződési Feltételeinkkel. 

 

Elektronikus úton:

Fax: +36 1 700 1650
E-mail: iroda@ultranet.hu

E-mailben és faxon folyamatosan fogadjuk leveleiket, melyeket feldolgozás után lehetőség szerint 1-2 órán belül de legkésőbb 24 órán belül megválaszolunk.

Lehetősége van elektronikusan bejelentést küldenie weboldalunkon keresztül is, ezt bejelentkezés nélkül az alábbi űrlap kitöltésével, bejelentkezés után a Bejelentések menüpont alatt teheti meg, ahol egyébiránt lehetősége van megtekintenie az összes korábbi lezárt és folyamatban levő bejelentését is.

 

Elektronikus bejelentés küldéséhez kérem töltse ki adataival és bejelentésével az alábbi táblázatot. Elküldés után munkatársunk hamarosan jelentkezni fog Önnél a megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

Neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Érdelődés témája:
Üzenete:
© 2017 Nextserver Kft.